Cautare

166 de rezultate pentru "craciunescu paula" (7.59 secunde)
"Campania de inscriere a fost promovata prin impartirea de pliante in liceele constantene", a declarat, pentru cotidianul "Replica", Paula Anghel, purtator de cuvand ISU.
Adina Paula Popescu - inspector scolar management educational si evaluare institutionala; Cerasela Cremene - inspector scolar pentru imagine; Mihaela Jianu - inspector scolar pentru managementul resurselor umane;
• Ghitescu Cocea Paula - Agentia Nationala a Functionarilor Publici. Memorandumul a informat ca Senatul trebuie sa desemneze membri si pentru locurile devenite vacante ca urmare a demisiei unor membri numiti prin aceeasi hotarare din 2007, anume:
Se pare ca suntem singuri sau aproape singuri", a declarat inspector Paula Jerdea, angajata in cadrul DGFP Olt. La sfarsitul saptamanii trecute, sute de angajati din sistemul bugetar oltean au iesit in strada, nemultumiti de taierile salariale, dupa ce executivul a aplicat masurile de austeritate.
Se pare ca suntem singuri sau aproape singuri", a declarat inspector Paula Jerdea, angajata in cadrul DGFP Olt. La sfarsitul saptamanii trecute, sute de angajati din sistemul bugetar oltean au iesit in strada, nemultumiti de taierile salariale, dupa ce executivul a aplicat masurile de austeritate.
21.07.2011, avand ca obiect, contestatie la executare, anularea formelor de executare efectuate de executorul Somaldoc Paula Daniela, costatarea nulitatii absolute a formelor de executare - proces in care PRM este contestator si CARANFIL ANDREW GEORGE, are calitatea de intimat;
Terenul este detinut in indiviziune de patru persoane - Alexandrina-Paula Neacsu, Ileana Popescu, Gaina Viorel si Gaina Floarea. Acestia au fost pusi in posesie de Primaria Craiova in anul 2007, in baza unei decizii pronuntate in 2006 de Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Postari ca cel mai bun film de Craciun, colinde cantate de Elvis Presley (preferatul lui Christian), Paula Seling sau Mariah Carey, urari pentru C(h)ristiani si C(h)ristiane, sfaturi pentru o noapte luminoasa ori chiar cereri de binecuvantare catre Dumnezeu, au facut ca personalitatea online a lui Christian Ciocan sa fie apreciata profund si in aceasta mare sarbatoare.
Organizata de primarul Iuliu Ilyes, la sedinta au participat conducerea Institutiei Prefectului - prefectul Radu Bud, subprefectul Rudolf Riedl si secretarul general Octavian Lazin - si conducerea Consiliului Judetean - presedintele stefan Szabo, vicepresedintii Paula Mare si Gheorghe Ciocan, respectiv secretarul general Cornelia Bota.
Paula Lavric, procuror la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, a aratat ca Parchetul nu dispune de personalul necesar pentru a acoperi toate aceste cazuri.
Aici pot fi gasite de la confectii de blana, pielarie, pina la gablonturi, cosmetice, servetele pentru ornarea meselor festive si, nu in ultimul rind, jucarii pentru copii”, ne-a declarat Paula Dumitru, sef departament tirguri al CCIA.
Hotelul a achizitionat special pentru bar si restaurant 2 piane cu coada Steinberg (cel de-al treilea pian care se gaseste la ora actuala in Romania a fost achizitionat de hotelul Mariott din Bucuresti), unde vor incepe sa concerteze nume sonore precum Paula Seling sau Johnny Raducanu.
Suprafata cultivata cu tutun se va tripla în urmatorii cinci ani, iar producatorii si procesatorii vor încheia din ce în ce mai mai multe contracte cu producatorii autohtoni, a declarat, pentru NewsIn, Paula Craioveanu, consilier în cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR).Potrivit acesteia, suprafata cultivata cu tutun a crescut anul acesta la 1.463 de hectare, fata de anul trecut, când suprafata cultivata s-a ridicat la 1.015 hectare.
Actionarii Esentze sunt Vasile Pacsa, care detine 95 la suta din actiuni, si Maria Paula-Pacsa cu 5 la suta din actiuni.
Aparatul face parte din flota noastra de avioane, pentru care avem un leasing operational prelungit pana in 2014", a spus Paula Ardelean, PR la Carpatair.
Marcel Pavel, Nicola, Zoli de la Sistem si Luminita Anghel, Nico si Vlad Mirita, Cezar Ouatu, Paula Seling si OVI.
Hanescu (numarul 90 mondial) a fost invins, scor 6-2, 6-1, 6-2, de germanul Tobias Kamke, locul 98 ATP, iar Halep a fost depasita cu 6-1, 3-6, 7-5, de argentinianca Paula Ormaechea, venita din calificari.
S-a sperat ca va reveni Cristina Neagu, ca va reveni Paula Ungureanu. In plus, nu mai e nici Ionela Galca Stanca si infirmeria e plina.
Paula Ungureanu, Mihaela Smedescu, Iulia Managarova, Ramona Farcau, Oana Manea, Adina Meirosu, Cristina Neagu, Patricia Vizitiu, Aurelia Bradeanu, Alexandrina Barbosa, Daniela Babeanu, Adriana Nechita si Iulia Puscasu.
Paula Radulescu (Talida Tolnai) - Neagu - 7 goluri, Curea - 7, Nechita - 6, Bradeanu - 5, Meirosu - 4, Stanca - 2, Pintea, Tacalie, Manea, Geiger (Smedescu - Dinca, Vidineanu si Paraschiv nu au intrat in teren).
google-analytics.com